Bindevævstræning

Med bindevævstræning arbejdes der med de dybere lag i kroppen. Blide bevægelser er med til at berolige nervesystemet og løsne dybe spændinger. Bindevævstræning udbydes både online og i København.

Klik på holdnavn for mere info og tilmelding

Hvis du oplever problemer med tilmeldingen, kan du kontakte os på tlf. 91 52 18 00 eller niels@paspaahovedet.dk

Der blev desværre ikke fundet nogen hold.

Katrine Nørgaard (2)

Katrine Nørgaard

Bindevævstræningsinstruktør

Katrine Nørgaard er specialiseret i rehabiliterende træning efter hjernerystelse. Hendes metode tager afsæt i Elastic Movement Therapy (EMT), en form for bindevævstræning, og hendes øvelser er altid blide og skånsomme. Katrine har selv levet med senfølger efter en hjernerystelse. Læs mere om Katrine på katrinenoergaard.dk.

Skærmbillede Bindevæv

Hvad er bindevævstræning?

I denne video, giver Katrine en kort introduktion til Bindevævstræning.

 Se videoen her

Jeg elsker Katrines onlineundervisning og måde at formidle på. Roligt tempo. Rolig stemmeføring. Live feedback. Jeg kan lave øvelserne i nattøj hjemme på stuegulvet eller i sengen og skal ikke bruge energi på at transportere mig ud i verden. Det er ren win win.

- Benedicte Bruun, deltager

Mere om kurset

Hvad er Bindevævstræning?

Bindevævet er den “elastik”, der holder sammen på hele vores krop, og som forbinder vores muskler, knogler og organer. Ved hjælp af blide og skånsomme bevægelser kan man løsne op i dybereliggende spændinger og gøre bindevævet mere stærkt og fleksibelt.

Kan Bindevævstræning hjælpe på min hjernerystelse?

Bindevævstræning er en meget blid træningsform, der kan løsne dybe spændinger på en skånsom måde. Øvelserne bringer ro til nervesystemet, og du vil opleve en større kropsbevidsthed, der kan hjælpe dig mærke og overholde din krops egne grænser.

Hvordan passer holdet til mig?

Bindevævstræning er bedst for dig, der er kommet over det værste chok ved længerevarende hjernerystelse, og som kan klare moderat fysisk aktivitet, så som at gå en tur eller cykle.

Hvem er Katrine Nørgaard?

Katrine Nørgaard er specialiseret i rehabiliterende træning efter hjernerystelse. Hendes metode tager afsæt i Elastic Movement Therapy (EMT), en form for bindevævstræning, og hendes øvelser er altid blide og skånsomme. Katrine har selv levet med senfølger efter en hjernerystelse. Læs mere om Katrine på katrinenoergaard.dk.