Handelsbetingelser

Vær sikker på at opretholde din plads

Når du har tilmeldt dig et kursus eller et foredrag, får du en kvittering per mail. For at være sikker på at opretholde din plads, skal du indbetale deltagergebyret inden for den tidsfrist, som er angivet i mailkvitteringen. 


Ved aflyste undervisningsgange

Hvis din underviser er syg, eller hvis undervisningen bliver aflyst af anden årsag, vil du så vidt muligt altid modtage varsel på sms og/eller mail. Ved sygdom vil første prioritet altid være at gennemføre den planlagte undervisning en anden dag. Du vil ikke blive tilbudt kompensation, med mindre der er tale om en egentlig aflysning af undervisningen.


Din fortrydelsesret

Køb af kurser og lignende her på hjemmesiden er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2). Framelding og tilbagebetaling kan dog ske indtil 14 dage før holdstart mod et gebyr på kr. 100. Derefter er tilmeldingen bindende.

Dokumentation for særlige behov

Ved første undervisningsgang skal du skrive under på en tro og love-erklæring, der bekræfter, at du har et handicap i forhold til undervisningen - eller med andre ord, at du har hjernerystelse og dermed har behov for hensyntagende undervisning. Dette er et krav for, at vi kan modtage offentligt tilskud, hvilket er med til at sikre aftenskolens overlevelse. Læs mere her.


Oplysninger vi skal bruge

Ifølge regler for folkeoplysende aftenskoler i Københavns Kommune skal vi indhente dit fulde CPR-nummer, bopæl, hjemkommune, telefonnummer og mail, før undervisningen kan påbegyndes.