Handelsbetingelser

Priser

Aftenskolen er en non-profit forening. Eventuelt overskud kanaliseres tilbage i undervisningen. Du finder normalprisen på kurset ved at klikke på det hold, som du er interesseret i. Basisprisen for et kursus med 8 deltagere og 8 undervisningsgange er 28.2.2022  kr. 790. Priser kan variere efter maks. deltagerantal, udgifter til lokale, antal undervisningsgange og lignende. Aftenskolen giver ved holdundervisning normalt følgende rabatter (kan variere på enkelte hold):

  • Medlemmer af hjernerystelsesforeningen 200 kr. rabat et normalt hold.
  • PEA rabat for deltagere på overførselsindkomst (SU, kontanthjælp, dagpenge og pension) er på 160 kr. for et normalt hold (dog ikke online).

For at opnå PEA rabat, udleverer underviser første fysiske fremmøde en formular, som du skal udfylde og underskrive. Formularen findes også her.

 

Vær sikker på at opretholde din plads

Når du har tilmeldt dig et kursus eller et foredrag, får du en kvittering per mail. For at være sikker på at opretholde din plads, skal du indbetale deltagergebyret inden for den tidsfrist, som er angivet i mailkvitteringen. 


Ved aflyste undervisningsgange

Hvis din underviser er syg, eller hvis undervisningen bliver aflyst af anden årsag, vil du så vidt muligt altid modtage varsel på sms og/eller mail. Ved sygdom vil første prioritet altid være at gennemføre den planlagte undervisning en anden dag. Du vil ikke blive tilbudt kompensation, med mindre der er tale om en egentlig aflysning af undervisningen.


Din fortrydelsesret

Køb af kurser og lignende her på hjemmesiden er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2). Framelding og tilbagebetaling kan dog ske indtil 14 dage før holdstart mod et gebyr på kr. 100. Derefter er tilmeldingen bindende.

Dokumentation for særlige behov i forhold til undervisningen

Ved første undervisningsgang skal du skrive under på en tro og love-erklæring, der bekræfter, at du har et handicap i forhold til undervisningen - eller med andre ord, at du har hjernerystelse og dermed har behov for hensyntagende undervisning. Dette er et krav for, at vi kan modtage offentligt tilskud, hvilket er med til at sikre aftenskolens overlevelse. Læs mere om baggrunden for dokumentationen på Dansk Oplysningsforbunds hjemmeside her. Vores skabelon for dokumentation af særlige behov findes her.


Oplysninger vi skal bruge

Ifølge regler for folkeoplysende aftenskoler i Københavns Kommune skal vi indhente dit fulde CPR-nummer, bopæl, hjemkommune, telefonnummer og mail, før undervisningen kan påbegyndes.