Vores undervisere

Vi er så heldige at samarbejde med nogle fantastisk dygtige undervisere, som alle har kendskab til hjernerystelse, og som er rolige og hensyntagende i deres undervisning. 

Jonas Dueholm (2)

Jonas Dueholm

Fascial Flow-instruktør

Jonas Dueholm er Fascial Flow Guide, musiker og cand.pæd. med speciale i kropslig læring. Hans tilgang til kroppen og bevægelse er holistisk, blid og undersøgende. Jonas har også personlig erfaring med rehabilitering efter skader/traume. Læs mere om Jonas på bodymusic.dk.

Katrine Nørgaard (2)

Katrine Nørgaard

Bindevævstræningsinstruktør

Katrine Nørgaard er specialiseret i rehabiliterende træning efter hjernerystelse. Hendes metode tager afsæt i Elastic Movement Therapy (EMT), en form for bindevævstræning, og hendes øvelser er altid blide og skånsomme. Katrine har selv levet med senfølger efter en hjernerystelse. Læs mere om Katrine på katrinenoergaard.dk.

Lis Værgman (3)

Lis Værgman

Tai Chi-instruktør

Lis Værgman har undervist Tai Chi og Qi Gong i over 25 år. Blandt andet underviste hun i mange år ramte af længerevarende hjernerystelse og piskesmæld på det tidligere rehabiliteringscenter i København, Daghøjskolen i Centrum.

Marta Pichardo Medina (1)

Marta Pichardo Medina

Skovbadningsintruktør

Marta Pichardo Medina er certificeret skovbadningsguide og har erfaring med at guide hjernerystelsesramte. Hun har mærket naturens positive virkning på egen krop i forbindelse med et hjernerystelsesforløb. Læs mere om Marta på Our Connecting Ways.

Mette Ørum Nielsen (1)

Mette Ørum-Nielsen

Yogalærer

Mette Ørum-Nielsen har over 30 års erfaring som yogainstruktør og har undervist mange hensyntagende hold, der er skræddersyet til ramte af hjernerystelse og piskesmæld.

Mille Matjeka

Mille Matjeka

MediYoga-instruktør

Mille Matjeka er bevægelseskonsulent (cand.mag.pæd.psych.) og har undervist bevægelse og dans i mange år. I 2018 blev hun uddannet International MediYoga-instruktør. Hun fordybede sig i yogaens verden efter sin anden hjernerystelse i 2013.

Ole Sommer Pedersen (3)

Ole Sommer Pedersen

Underviser i energiforvaltning

Ole Sommer Pedersen er en erfaren speciallærer, som har undervist og hjulpet rigtig mange hjernerystelsesramte gennem sit arbejde på det tidligere rehabiliteringscenter Daghøjskolen i Centrum samt på Hans Knudsens Instituttet.