Vores undervisere

Vi er så heldige at samarbejde med nogle fantastisk dygtige undervisere, som alle har kendskab til hjernerystelse, og som er rolige og hensyntagende i deres undervisning. 

Jonas Dueholm (2)

Pernille Sophia Bach

Fascial Flow-instruktør
Pernille er uddannet sygeplejerske og Advanced Fascial Flow® underviser med traumeterapeutisk overbygning. Hendes tilgang til bevægelse er nænsom, lyttende og favner blødt kroppens og nervesystemets tilstand. Pernille har personlig erfaring med rehabilitering efter hovedtraume. 
Læs mere om Pernille og Fascial Flow på www.bestflows.dk.
Lis Værgman (3)

Lis Værgman

Tai Chi-instruktør

Lis Værgman har undervist Tai Chi og Qi Gong i over 30 år. Blandt andet underviste hun i mange år ramte af længerevarende hjernerystelse og piskesmæld på det tidligere rehabiliteringscenter i København, Daghøjskolen i Centrum.

Marta Pichardo Medina (1)

Marta Pichardo Medina

Skovbadningsintruktør

Marta Pichardo Medina er certificeret skovbadningsguide og har erfaring med at guide hjernerystelsesramte. Hun har mærket naturens positive virkning på egen krop i forbindelse med et hjernerystelsesforløb. Læs mere om Marta på Our Connecting Ways.

Mette Ørum Nielsen (1)

Mette Ørum-Nielsen

Yogalærer

Mette Ørum-Nielsen har over 30 års erfaring som yogainstruktør og har undervist mange hensyntagende hold, der er skræddersyet til ramte af hjernerystelse og piskesmæld.

Mille Matjeka

Mille Matjeka

MediYoga-instruktør

Mille Matjeka er bevægelseskonsulent (cand.mag.pæd.psych.) og har undervist bevægelse og dans i mange år. I 2018 blev hun uddannet International MediYoga-instruktør. Hun fordybede sig i yogaens verden efter sin anden hjernerystelse i 2013. Mille har også indgående erfaring med skovbadning, sankning og andre naturaktiviteter.

Portræt Lea Provstgaard Larsen

Lea Provstgaard Larsen

Audiologopæd og underviser i energiforvaltning

Lea Provstgaard Larsen er en erfaren underviser i energiforvaltning og generel håndtering af langvarige følger efter hjernerystelse.

Hun er uddannet audiologopæd og har undervist og vejledt rigtig mange hjernerystelsesramte gennem sit daglige arbejde på Center for Specialundervisning for Voksne i Københavns Kommune.

Lea er desuden uddannet sankevejleder for ramte af hjernerystelse i Pas På Hovedet.
Kristiane Korf2

Kristiane Korfix

Advanced flow guide

Kristiane har uddannet sig i Fascial Flow i flere år. Kristianes fokus er indlevelsen i mennesker og handlinger, kombineret med det ydre overblik, der skal til for at fornemme, hvornår deltagerne skal blive i nuet, og hvornår de er klar til næste udfordring. Kristiane er uddannet jurist og har i 5 år arbejdet med syge borgere i alle aldre, som underviser, mentor og bisidder. Hun har erfaring med rehabilitering efter hjernerystelse.

Kristiane er også er uddannet i Pas På Hovedet som sankevært i naturen for ramte af hjernerystelse. 

Thumbnail Morten Billede Af Mig

Morten Carl

Fysioterapeut

Morten Carl har selv oplevet en længerevarende hjernerystelse. Han er uddannet fysioterapeut og har tidligere arbejdet i F.C. København, Lyngby Boldklub og Brøndby IF. Derudover har han erfaring fra ungdomslandsholdene i basketball og flere elitehåndboldklubber. Til daglig driver han virksomheden ’Hjernerystelsesfyssen’, hvor han telefonisk og online rådgiver hjernerystelsesramte til at få det bedre.

Kiri Weimann (2) (1)

Kiri Weimann

Kropsterapeut og yogainstruktør

Kiri er kropsterapeut og yogainstruktør. Hun har bred erfaring med undervisning af børn, unge og voksne. Kiri har selv erfaring med flerårige senfølger efter en hjernerystelse, men er nu kommet sig og har undervist/behandlet siden 2013. Se mere på Kiris egen hjemmeside kiriweimann.dk.

Image001 (2)

Zita Fejerskov Andersen

Zita Fejerskov Andersen

Zita er uddannet ergoterapeut, synskonsulent, pilatesinstruktør og åndedrætsterapeut. Hun har arbejdet i knap 6 år med specialundervisning af voksne senfølger efter hjernerystelse.

Zita er desuden uddannet sankevejleder for ramte af hjernerystelse i Pas På Hovedet.