Foredrag og webinarer

Bliv klogere på hjernerystelse sammen med nogle af landets førende eksperter. Vi arrangerer løbende webinarer og foredrag i samarbejde med Hjernerystelsesforeningen. Følg vores facebookside og hold dig løbende opdateret med vores nye aktiviteter. 

Mere om foredrag og webinarer

Gode råd til foredrag

Vi tager så vidt muligt hensyn til dig med hjernerystelse, når vi arrangerer foredrag, og vi indlægger altid pauser. Medbring alligevel gerne hjælpemidler, såsom solbriller og høreværn, og husk at benytte pauserne til at hvile, hvis du har behov for det.

Gode råd til webinarer

Vær i god tid. Sørg for at tænde din computer/tablet/mobil i god tid, og log gerne på webinaret nogle minutter, inden vi starter. Benyt gode høretelefoner.

Husk at afmelde dig

Vær sød at afmelde dig, hvis du ikke kan deltage i foredraget eller webinaret alligevel. Det kan være, en anden kan få din plads i så fald. Du kan afmelde dig ved at ringe eller skrive en sms til os på 91521800 eller sende en mail til info@paspaahovedet.dk.

Vil du hjælpe os?

Vi kan altid bruge en initiativrig frivillig til at planlægge og arrangere et foredrag eller webinar. Send en mail til Nicolai Aaen, hvis du kunne tænke dig at høre mere: info@paspaahovedet.dk.