Yoga

Yogaformen, der undervises i, er Iyengar Yoga, hvor præcision, fokus og balance er nøgleord. Alle stillinger er rettet mod en sund rygsøjle og nakke.

Tilmeld dig nu

Yoga udbydes både online og i København

Der blev desværre ikke fundet nogen hold.

Mette Ørum Nielsen (1)

Mette Ørum-Nielsen

Yogalærer

Mette Ørum-Nielsen har over 30 års erfaring som yogainstruktør og har undervist mange hensyntagende hold, der er skræddersyet til ramte af hjernerystelse og piskesmæld.

Mettes vej til yoga

Da Mette var 19 år gammel og på eventyr i Californien, endte hun i et mindre trafikuheld, der skulle vise dig at få store konsekvenser for hendes liv.

Læs Mettes historie

Mette er fantastisk! At gå til yoga hos Mette er noget af det bedste, jeg har gjort for min krop og mit sind. Jeg har opnået en helt utrolig holdning i ryg og nakke, og jeg kan tydeligt mærke i kroppen, når der har været sommerferie, så jeg ikke har fået min ugentlige yogatræning.

- Maria Larsen, deltager

Mere om kurset

Hvad er Iyengar Yoga?

Iyengar Yoga blev grundlagt af den indiske yogalærer B. K. S. Iyengar. I Iyengar Yoga er det især anatomisk præcision og stabilitet, der er i fokus, og man benytter gerne simple redskaber til at understøtte stillingerne, fx klodser, tæpper, bælter og stole. 

Kan Yoga hjælpe på min hjernerystelse?

Yoga bidrager til mere fleksibilitet, styrke og balance og bringer ro til både krop og sind. I Iyengar Yoga handler det om at opnå anatomisk præcision.

Alle yogastillingerne er rettet mod en sund rygsøjle og nakke og kan derfor medvirke til at øge hjernens energiomsætning og mindske spændingshovedpine.

Hvordan passer holdet til mig?

Yoga er bedst for dig, der er kommet over det værste chok ved længerevarende hjernerystelse, og som kan klare moderat fysisk aktivitet, så som at gå en tur eller cykle.

Om Mette Ørum-Nielsen

Mette Ørum-Nielsen har over 30 års erfaring som yogainstruktør og underviser Iyengar Yoga i sit eget yogastudie i København. Hun har undervist mange hensyntagende hold, der er skræddersyet til ramte af hjernerystelse og piskesmæld, og hun har også mærket en længerevarende hjernerystelse på egen krop. Læs mere om Mette på Copenhagen Yoga.