Nærvær i naturen

Med nærvær i naturen tager vi blandt andet afsæt i shinrin yoku (skovbadning), naturterapi og mindfulness i naturen. At tilbringe tid i naturen kan i sig selv hjælpe til at stresse af og nogle ramte af længerevarende hjernerystelse oplever at kunne flere og andre ting i naturen end ellers. 

Klik på holdnavn for mere info og tilmelding

I slutningen af januar sætter vi en masse nye aktiviteter op i hele landet. Hold dig til :) Hvis du oplever problemer med tilmeldingen, kan du kontakte os på tlf. 91 52 18 00 eller niels@paspaahovedet.dk

Der blev desværre ikke fundet nogen hold.

Marta Pichardo Medina (1)

Marta Pichardo Medina

Skovbadningsintruktør

Marta Pichardo Medina er certificeret skovbadningsguide og har erfaring med at guide hjernerystelsesramte. Hun har mærket naturens positive virkning på egen krop i forbindelse med et hjernerystelsesforløb. Læs mere om Marta på Our Connecting Ways.

Mini-skovbadning

Prøv en mini-skovbadning hjemme i din egen stue. Alt, du skal bruge, er en blomst eller en potteplante. Gør dig klar til at åbne dine sanser.

Jeg var skeptisk ved tanken om at skulle have en telefon med Zoom "imellem" mig og naturoplevelsen, men jeg besluttede at give det en chance - hvilket jeg absolut ikke fortrød! Skærmen var slukket under hele seancen, der kan beskrives som en blanding af guidet naturmeditation og små individuelle "opdagelsesrejser", hvor vi hver især befandt os. Følelsen af nærvær i naturen var med andre ord helt i top.

- Katja Lange, deltager

Mere om kurset

Hvad er Nærvær i naturen?

Nærvær i naturen er kurser, der tager afsæt naturen. Som fx. i den japanske naturterapiform shinrin yoku, som direkte oversat betyder skovbadning. Men det kan også være andre typer af naturaktiviteter. Du kan høre mere om, hvad naturaktiviteter kan gøre for ramte af hjernerystelse her.

Kan Nærvær i naturen hjælpe på min hjernerystelse?

Naturen har vist sig at have en helende og beroligende effekt på os mennesker. På kurset bliver du guidet til at åbne dine sanser og indtage naturens mange indtryk. Dette kan give dig en følelse af ro og velvære.

Hvordan passer holdet til mig?

Nærvær i naturen er bedst for dig, der er kommet over det værste chok ved længerevarende hjernerystelse, og som kan klare moderat fysisk aktivitet så som at gå en tur eller cykle."

Hvem er Marta Pichardo Medina?

Marta Pichardo Medina er certificeret skovbadningsguide og har erfaring med at guide hjernerystelsesramte. Hun har mærket naturens positive virkning på egen krop i forbindelse med et hjernerystelsesforløb. Læs mere om Marta på Our Connecting Ways.

Fr Logo Byline Rgb A4