Nærvær i naturen

Bliv guidet til at åbne dine sanser og "bade" i naturens mange indtryk. Nærvær i naturen tager afsæt i skovbadning, eller shinrin yoku på japansk, hvor skovbadning har dens oprindelse. At tilbringe tid i naturen bringer som bekendt ro og velvære med sig. Nærvær i naturen udbydes kun online. 

Klik på holdnavn for mere info og tilmelding

Hvis du oplever problemer med tilmeldingen, kan du kontakte os på tlf. 91 52 18 00 eller niels@paspaahovedet.dk

Kursus

Dag

Start

Underviser

Sted

Nærvær i naturen ved Utterslev Mose

Ons

31.08.22 kl. 11.00

Marta Imelda Pichardo Medina

Utterslev Mose
Ved Grønnemose Alle 48
2400 København NV

Marta Pichardo Medina (1)

Marta Pichardo Medina

Skovbadningsintruktør

Marta Pichardo Medina er certificeret skovbadningsguide og har erfaring med at guide hjernerystelsesramte. Hun har mærket naturens positive virkning på egen krop i forbindelse med et hjernerystelsesforløb. Læs mere om Marta på Our Connecting Ways.

Mini-skovbadning

Prøv en mini-skovbadning hjemme i din egen stue. Alt, du skal bruge, er en blomst eller en potteplante. Gør dig klar til at åbne dine sanser.

Jeg var skeptisk ved tanken om at skulle have en telefon med Zoom "imellem" mig og naturoplevelsen, men jeg besluttede at give det en chance - hvilket jeg absolut ikke fortrød! Skærmen var slukket under hele seancen, der kan beskrives som en blanding af guidet naturmeditation og små individuelle "opdagelsesrejser", hvor vi hver især befandt os. Følelsen af nærvær i naturen var med andre ord helt i top.

- Katja Lange, deltager

Mere om kurset

Hvad er Nærvær i naturen?

Nærvær i naturen er et onlinekursus, der tager afsæt i den japanske naturterapiform shinrin yoku, som direkte oversat betyder skovbadning. Alle dine sanser aktiveres, mens du "bader" i skovens mange indtryk ved at se, dufte, smage, lytte og mærke.

Kan Nærvær i naturen hjælpe på min hjernerystelse?

Naturen har vist sig at have en helende og beroligende effekt på os mennesker. På kurset bliver du guidet til at åbne dine sanser og indtage naturens mange indtryk. Dette kan give dig en følelse af ro og velvære.

Hvordan passer holdet til mig?

Det er ideelt at lytte til guiden på en langsom gåtur i et naturområde, fx den nærmeste have, park, strand eller skov. Men hvis energien ikke er til det, kan du sagtens lytte med hjemmefra og blot finde en potteplante frem eller kigge på noget grønt ud ad vinduet. 

Hvem er Marta Pichardo Medina?

Marta Pichardo Medina er certificeret skovbadningsguide og har erfaring med at guide hjernerystelsesramte. Hun har mærket naturens positive virkning på egen krop i forbindelse med et hjernerystelsesforløb. Læs mere om Marta på Our Connecting Ways.