Foredrag og webinarer

Webinar: Fascial Flow - Bevæg dit bindevævWebinar: Fascial Flow
® - Bevæg dit bindevæv


Oplev Fascial Flow® - blid og sanselig bevægelse, med dit nervesystem og bindevæv (fascia) i fokus. På webinaret vil vi lave nogle øvelser som en smagsprøve på aftenskolens Fascial Flow-hold. Desuden vil du få lidt baggrund om, hvad Fascial Flow er, og hvad det kan give dig.


Fascial Flow egner sig særligt godt til dig, der har dybe spændinger i kroppen, f.eks i ryg og nakke. I Fascial Flow arbejder vi på en måde, så kroppen gradvist selv slipper disse spændinger.


OM FOREDRAGSHOLDEREN

Underviser Jonas Dueholm har personlig erfaring med forløsning af kropsligt traume gennem bl.a. Fascial Flow. Udover Aftenskolen Pas På Hovedet underviser han bl.a. på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, Københavns Professionshøjskole m. m.

 

Bemærk, at webinaret er almindelig folkeoplysende undervisning og ikke behandling eller erstatning for denne.


PRAKTISK

Webinaret foregår via Zoom. Du modtager et link senest 15 minutter, før webinaret går i gang. Test gerne dit udstyr inden. Du behøver ikke at se ind i skærmen under hele webinaret, men blot nøjes med at lytte med. 

 

Der vil være enkelte øvelser undervejs, så sørg for at have behageligt tøj på, og hav gerne en yogamåtte, et par tæpper og et tørklæde til at lægge over øjnene.

 

Vi ses! :-)


Tilmeld nu
  • Info
  • Mødegange
  • Underviser
  • Find Vej
Holdnummer: 21051
Status: Tilmeldningsklar
Første møde: 12-08-2021
Mødegange: 1
Lektioner: 1.00
Undervisere: Jonas Dueholm Hansen
Priser:
Almen DKK 0.00
dof