Mestring efter hjernerystelse

Få hjælp til at håndtere din hjernerystelse. På dette kursus får du gode råd og redskaber til at håndtere de mest almindelige symptomer og tilrettelægge en hverdag, der både tager hensyn til dine grænser, samtidig med at du rykker dig i dit helingsforløb. Energistyring udbydes kun online. 

Klik på holdnavn for mere info og tilmelding

Hvis du oplever problemer med tilmeldingen, kan du kontakte os på tlf. 91 52 18 00 eller niels@paspaahovedet.dk

Kursus

Dag

Start

Underviser

Sted

Energistyring Online

Ons

16.08.23 kl. 13.00

Lea Provstgaard Larsen

Online


Portræt Lea Provstgaard Larsen

Lea Provstgaard Larsen

Audiologopæd og underviser i energiforvaltning

Lea Provstgaard Larsen er en erfaren underviser i energiforvaltning og generel håndtering af langvarige følger efter hjernerystelse.

Hun er uddannet audiologopæd og har undervist og vejledt rigtig mange hjernerystelsesramte gennem sit daglige arbejde på Center for Specialundervisning for Voksne i Københavns Kommune.

Skærmbillede (2)

Arbejde og studie efter ferie

Det kan være hårdt at starte på arbejde eller studie efter sommerferien. Se denne korte videohilsen, hvor Lea fortæller om hvorfor og om, hvad du kan gøre.

Se video

Når man får hjernerystelse, er det lidt som at være med i et flystyrt. Man skal lære at sætte iltmasken på sig selv først - imens flyet styrter. Derfor er det simpelthen så vigtigt at blive mødt af en som Ole Sommer. Han har kæmpe ekspertise på området, og jeg loggede altid glad af hans undervisning, fordi den var krydret med stor empati og humor.

- Tina Madsen, deltager

Mere om kurset

Hvad er Energistyring?

Energistyring, eller energiforvaltning, er kort sagt en metode til at hjælpe dig med at forvalte din energi, så du finder den rette balance mellem hvile og aktivitet. 

Ved hjælp af konkrete redskaber, der nemt kan benyttes i din hverdag, kan du forebygge overbelastning og tilbagefald og samtidig opleve fremgang i din bedringsproces.

Kan Energistyring hjælpe på min hjernerystelse?

Mange oplever, at de råd og redskaber, som de bliver præsenteret for på kurset, hjælper dem til at få det bedre og undgå tilbagefald.

Hvordan passer holdet til mig?

Energistyring er både til dig, der er ny med hjernerystelse og til dig, der har haft hjernerystelse i længere tid.

Kurset foregår online, så du skal kunne klare at kigge lidt på en skærm. Dog behøver du ikke at se på skærmen under hele undervisningen. 

Om underviser, Lea Provstgaard Larsen

Lea Provstgaard Larsen er en erfaren underviser i energiforvaltning og generel håndtering af langvarige følger efter hjernerystelse.

Lea er uddannet audiologopæd. Hun har undervist og vejledt rigtig mange hjernerystelsesramte gennem sit daglige arbejde på Center for Specialundervisning for Voksne i Københavns Kommune.