Fascial Flow

Fascial Flow er en blid og dynamisk bevægelsesform, der kontakter bindevæv og nervesystem på kroppens egne præmisser. Hermed er det en ideel træningsform for dig, der er ramt af hjernerystelse.

Tilmeld dig nu

Fascial Flow udbydes kun i København

Der blev desværre ikke fundet nogen hold.

Jonas Dueholm (2)

Jonas Dueholm

Fascial Flow-instruktør

Jonas Dueholm er Fascial Flow Guide, musiker og cand.pæd. med speciale i kropslig læring. Hans tilgang til kroppen og bevægelse er holistisk, blid og undersøgende. Jonas har også personlig erfaring med rehabilitering efter skader/traume. Læs mere om Jonas på bodymusic.dk.

Hvad er Fascial Flow?

Hør Jonas Dueholm fortælle om Fascial Flow, så du bedre kan vurdere, om det er en træningsform, du kunne tænke dig at prøve. 

Efter jeg slog hovedet, har jeg haft mange chokrelaterede spændinger i kroppen. De blide øvelser har givet mig en vej ind bag nervesystemets alarmberedskab, og det er fantastisk endelig at kunne arbejde med spændinger, jeg ikke har kunnet komme til før.

- Gry, deltager

Mere om kurset

Hvad er Fascial Flow?

Fascial Flow er træning af bindevævet ved hjælp af blide bevægelser og en undersøgende tilgang. Bindevævet er den "elastik", der holder fast på vores muskler, knogler og organer, og ved at træne bindevævet, kan du opnå mere styrke og fleksibilitet, samtidig med at du kan give slip på dybe spændinger.

Kan Fascial Flow hjælpe på min hjernerystelse?

Ved at træne bindevævet kan du afhjælpe spændinger i kroppen, opnå mere styrke og fleksibilitet og bringe ro til nervesystemet. Alt sammen bidrager til øget velvære og giver bedre betingelser for at komme dig over en hjernerystelse.

Hvordan passer holdet til mig?

Fascial Flow er bedst for dig, der er kommet over det værste chok ved længerevarende hjernerystelse, og som kan klare moderat fysisk aktivitet, så som at gå en tur eller cykle.

Hvem er Jonas Dueholm?

Jonas Dueholm er Fascial Flow Guide, musiker og cand.pæd. med speciale i kropslig læring. Hans tilgang til kroppen og bevægelse er holistisk, blid og undersøgende. Jonas har også personlig erfaring med rehabilitering efter skader/traume. Læs mere om Jonas på bodymusic.dk.